dimecres, 17 de juny del 2015

Comunicat en suport a Alfon de la Coordinadora Solidaria Antirrepresiva

Leer el comunicado en castellano.

El pròxim 16 de juny el Tribunal Suprem revisarà la condemna imposada per l'Audiència Provincial de Madrid, de 4 anys de presó, per un suposat delicte de possessió d'artefacte explosiu de fabricació casolana. Recordem que en la Vaga General del 14N-2012 Alfonso Fernández va ser detingut prop del seu domicili per a procedir a col·locar-li com a pròpia una motxilla que contenia un artefacte de gasolina. Aquell muntatge policial forma part d'un dispositiu repressiu imposat per les autoritats contra el dret de vaga, organitzat a Madrid per l'actual diputada autonòmica del PP, Sra. Cifuentes, en aquells dies Delegada del Govern. Aquell mateix dia la policia que tractà d'impedir les accions dels piquets de vaga i la mateixa vaga, practicà altres 142 detencions i com a resultat de la intervenció policial contra el exercici del dret de vaga va haver-hi 72 ferits. Muntatges policials com el de Alfon s'han multiplicat contra molts altres lluitadors i lluitadores, com va succeir amb l'arribada de les marxes de la dignitat a la Plaça de Colón, i moltes altres; el que exigiria una recerca independent dels fets i dels seus responsables per part de sindicats i partits.

La revisió de la condemna d'Alfon pel TS no contempla en cap cas la impunitat de l'acció policial, ni la falsedat en la qual se sustenten les acusacions policials, com tampoc s'establirà en la sentència la veritat dels fets. El sistema policial i judicial ha procedit a la negació de la verificació de les proves; vulnerant amb això la presumpció d'innocència, amb la consegüent indefensió. Amb tot això es tracta d'imposar pel règim un dany irreparable, el que s'està causant a Alfon, a la seva família i a tots els partidaris dels drets i llibertats. El que posa de manifest que no ens trobem solament davant un muntatge policial sinó també davant un judici polític i inquisitorial, davant una farsa judicial que comporta un escarn contra la joventut, evidentment destinat a frenar amb la repressió als milions de joves que s'han incorporat a la lluita al costat dels treballadors. Amb això el règim i els seus còmplices tracten inútilment de frenar l'impuls de la joventut més combativa. 

Milers de casos de repressió del règim contra el lliure exercici de drets i llibertats estan pendents de sentència definitiva. Tots els partits i sindicats que es reclamen de la democràcia han de trencar amb el PP i els seus tripijocs dictatorials, i exigir la llibertat sense càrrecs de tots els imputats i condemnats. 

Per la veritat i la justícia del cas Alfon!
Per tot això, exigim la nul·litat de la sentència contra Alfon, amb tots els pronunciaments favorables. 

Coordinadora Solidària Antirrepresiva Madrid 10 de juny 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada