dilluns, 20 de juliol del 2015

Campanya d'agitació per la retirada de càrrecs immediata per als brigadistes internacionals


En els últims dies s'ha aixecat un gran enrenou al voltant dels nostres camarades que van anar a combatre a l'Estat Islàmic a la regió kurda de Rojava. A través d'una brigada internacional, es van allistar de manera voluntària sacrificant les seves pròpies vides per lluitar pels drets de tots els treballadors del món, sota la falç i el martell que ens representa a tots els militants del Partit Marxista-Leninista (Reconstrucció Comunista) .

Tal com temíem, van ser detinguts en arribar a Espanya, malgrat que a altres països de la UE, com Holanda, van anunciar que no hi hauria represàlies contra aquells que combatessin als feixistes de ISIS. Espanya torna a ser "exemple" mostrant obertament la feixistització de l'estat, que reprimeix aquells que lluiten contra la barbàrie.

Tal com va passar aquí fa 70 anys, el feixisme ha trobat en la solidaritat internacionalista un dur adversari. El poble kurd, que resisteix les envestides del monstre que és ISIS, està recolzat per combatents exemplars de tot el món. De la mateixa manera que recordem amb afecte a aquells que van acudir a socórrer als treballadors espanyols del feixisme, hem d'estar orgullosos d'aquests joves que han arriscat tant pels seus principis d'acer.

Des del Partit Marxista-Leninista (Reconstrucció Comunista) estem orgullosos dels nostres camarades i traiem pit davant l'adversitat. No estaran sols per molt forta que sigui la repressió. Ells tampoc tenen por, tal com demostra el fet que es lliuressin davant la policia en lloc d'ocultar-se.

La classe obrera és internacional i les mostres de suport de fora de les nostres fronteres són innombrables. Per això, convidem a tots els que se solidaritzin amb aquests joves a exigir la RETIRADA IMMEDIATA DE TOTS ELS CÀRRECS. Aquestes acusacions són falses i pretenen atemorir als que són lluitadors per la seva classe.

ISIS I TURQUIA SÓN ELS TERRORISTES!
RETIRADA DELS CÀRRECS CONTRA ELS BRIGADISTES!
VISCA EL INTERNACIONALISME PROLETARI!


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada