dilluns, 13 de juliol del 2015

Sergi llibertat, condemnat a presó per combatre el feixisme

Des del PML(RC) volem expressar la nostra solidaritat cap a en Sergi, jove antifeixista barceloní condemnat a 3 anys de presó pel Tribunal Suprem. L’Audiència Provincial de Barcelona va obrir el procés d'execució d'aquesta condemna el passat 9 de juliol.

Els fets es remunten al 12 d'octubre del 2011, dia en el que es celebrava en el barri de Poblenou de Barcelona a la sala “The other place” un concert neonazi, impulsat per diferents grups i partits d'extrema dreta. La resposta cap a aquest acte no es va fer esperar, i un grup d'antifeixistes es va personar al lloc dels fets, sabotejant la continuïtat d'aquest i aconseguint el seu objectiu.
Un cop aturat aquest concert feixista, es van produir una sèrie de detencions enfocades totes elles cap a militants antifeixistes, entre els quals es trobava en Sergi.

Expressem el nostre més absolut rebuig cap a aquesta sentència, la qual condemna un cop més a un fill de la classe treballadora per participar en la defensa dels nostres barris i carrers de l'amenaça feixista que des de l'estat es protegeix i defensa. Com és habitual, en aquest procés de feixistització per part de l’estat burgés, tornem a veure com un dels nostres és privat de la seva llibertat pel seu compromís i consciència de classe.
Si aquest procés no s'atura en Sergi entrarà a presó el proper 23 de juliol.

Lluitar contra el feixisme no és cap delicte!
Sergi llibertat!
Llibertat presos polítics!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada